Serveis per a professionals


A Franch Martí Interiorisme col·laborem amb els professionals de la construcció per donar un servei millor i assessorar els clients. Aportem els nostres coneixements en el tram final de la construcció i de la decoració. Després de comprovar els bons resultats que dóna aquesta fórmula, cada vegada més estesa, ens mou l’estímul d’unir esforços per a un benefici comú
.

Serveis
La nostra forma de treballar és molt fàcil. Quan una construcció s’està acabant, abans d’arribar a la part final, el contractista, juntament amb el client, es posa en contacte amb nosaltres. Atenem el client, escoltem els seus gustos i les seves necessitats i li preparem un projecte a l’ordinador perquè pugui veure com quedaran tots els espais amb el mobiliari col·locat.

Un cop el client accepta el projecte, ens posem d’acord amb el contractista i segons la seva disposició, li preparem o marquem la ubicació dels punts de llum, l’antena, els telèfons, els radiadors, etc. És a dir, adaptem la instal·lació al projecte i no el projecte a la instal·lació.Posa’t en contacte amb nosaltres i et presentarem personalment aquest servei, t’adonaràs de tots els avantatges.


     EN QUEDARÀS SATISFET!


GuardarGuardarGuardar